Kedves Látogató!

Köszönjük, hogy a Dinasztia Tankönyvkiadó digitális tananyagait is használja az órai munka színesebbé tételéhez. A tananyagokat letölthetővé tettük a könnyebb használhatóság érdekében, így akkor is beépítheti az óra menetébe, felhasználhatja a tananyagokat, ha nincs közvetlen internetkapcsolata.

FONTOS!
A tananyagok felhasználása ingyenes. Ezzel is szeretnénk segíteni az Önök munkáját.

A megfelelő tantárgy kiválasztása után láthatóvá válnak a már letölthető kiadványok. A borítók alatt található címre kattintva – amennyiben rendelkezik a letöltéshez szükséges felhasználónévvel és jelszóval – elindíthatja a letöltést.

Hogyan kaphat jelszót és felhasználónevet?

Küldjön egy e-mailt az alábbi címre: letoltes@dinasztia.hu
Válaszlevélben elküldjük Önnek a letöltéshez szükséges felhasználónevet és jelszót. Ezek beírása után megjelenik az e-dinasztia honlap oldala. A letöltendő anyagra történő kattintással elindul a letöltés. A tömörített file-t mentse el az ön által kiválasztott helyre, majd az egér jobb gombjával a mentett file-ra kattintva a kicsomagolás ide vagy az extract here menüpontot válassza. A kicsomagolt file megnyitása után a start.exe file-ra kattintva indítható az anyag.

Ha nem indulna…

  Amennyiben a gépén beállította a felugró ablak blokkolását, úgy azt fel kell oldania. Az oldalon megjelenő sávra jobb gombbal kattintva a Blokkolt tartalom engedélyezése menüpontot választva megjelenik a letöltött anyag.
  Digitális tananyagaink megjelenítéséhez szükség van az Adobe Flash Player-re, melyet az alábbi honlapról tölthető le:

http://get.adobe.com/flashplayer/

Ezen program telepítése után a letöltött anyag megjelenik.

Ha a letöltésekkel kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel, értesítsen bennünket, segítünk: toroka@dinasztia.hu e-mail címen.

Jó munkát kívánunk!

A Fejlesztők